純文字版 | 金句庫 | 7:57pm 
"對敵人仁慈等如對自己殘忍" - <><小魚兒~
旅客: 總部線 街機線 遊戲線 娛樂線 潮流線 學生線 體育線 電子線 動漫線 寵物線 文娛線 收藏線 命理線  
 FightClub  街機線  格鬥遊戲支線  拳皇  拳皇吹水區  拳皇02復仇之路和02有咩分別?  •新會員報到區
申請護照
口水盒 (彈出/全畫面)
 11:27am: toreadorex: 執七左佢吧啦 fightclub
Powered by Yahoo!

[最新] FIGHTCLUB 仲未死得...
[最新] 粉俠傳CASE020 趕走...
[最新] 直到2014年3月31日,...

[召集] 我的拍賣blog~
[召集] [吹雞] Soul BBQ 第...
[召集] 動漫區大聚 - Comic...

[廣播] 賽馬貼士比賽規則及...
[廣播] 歐美股巿及匯巿inde...
[廣播] 免費即時報價好介紹
旺角4's Cafe為FC會員提供九折優惠, 詳情請到4's Cafe專用區
格鬥遊戲支線  拳皇  拳皇吹水區  拳皇02復仇之路和02有咩分別? (純文字版) 回應 
 作者  主題
狄狄
我要做拳皇
常到機鋪:
主力遊戲: KOF02
喜愛角色: 所有女角
個人絕技: 捕升+捕投

09/10/09 11:16pm 舊1#
有成3年沒接觸街機拳皇了,,近排先知佢出左隻拳皇02復仇之路

不知有冇人可以講下有咩分別?

常到機鋪:
主力遊戲:
喜愛角色:
個人絕技:

09/10/09 11:38pm 舊2#
系統方面少少唔同
如下:
上一集要爆左氣先可以出max/max2
今集可以3珠直接出max/max2唔駛爆氣
max2出完一次之後要等多一陣先可以再出
角色性能調整
多左好多角色
k9999轉生成為nameless
係咁多先
其他既樓下再補充

厹會主席
Banned
常到機鋪: 資料不詳...
主力遊戲: n年舊Game(重製版)
喜愛角色: maxima zangief
個人絕技: 引導真心 抽H2O

10/10/09 5:12am 舊3#
場景拉闊左
所有角色攻擊力,血量,GUARD值 統一
BC後SC超必不需額外消費

狄狄
我要做拳皇
常到機鋪:
主力遊戲: KOF02
喜愛角色: 所有女角
個人絕技: 捕升+捕投

10/10/09 11:13am 舊4#
我想知02d 招式是02 mu度仲用不用到??角色又有冇新增招式呢?

常到機鋪: 觀塘寶
主力遊戲: 2002 , 98 , 01
喜愛角色: angel , maylee , vanessa
個人絕技: 高手玩一招就夠

10/10/09 1:25pm 舊5#
最初由 狄狄 發佈:
我想知02d 招式是02 mu度仲用不用到??角色又有冇新增招式呢?

睇下你本身用開咩角色喇,如果八神果d改變不大,新增招式都要睇下邊個,whip就有一招新既絕招,其他唔清楚

唔想打電腦~
常到機鋪: 東波*
主力遊戲: 拳皇.打鼓
喜愛角色: 黑鬼∼
個人絕技: 企定定比人打∼

11/10/09 3:44am 舊6#
最初由 狄狄 發佈:

大多都仲用得返,舊既02人物同um既出招指令同連招方面都大致上一樣.02強角有減弱.弱角有加強,

人地又係一枝波棍4粒制..你又係~有冇諗過點解要輸唔係羸
~加賀~
練習中
常到機鋪: 觀塘寶
主力遊戲: 2002 , 98 , 01
喜愛角色: angel , maylee , vanessa
個人絕技: 高手玩一招就夠

17/10/09 1:49am 舊7#
最初由 騎呢波波~* 發佈:
大多都仲用得返,舊既02人物同um既出招指令同連招方面都大致上一樣.02強角有減弱.弱角有加強,

超邪地我02用開既三個都大副被削弱囉

格鬥初哥
常到機鋪: 聯合
主力遊戲: 悠久
喜愛角色: 星龍
個人絕技:

19/10/09 10:10am 舊8#
我都係咁話...
d新角如四蝖B香澄等判定強到爆...

鐵球老爹
hyper mode!蒙羅肥佬始動!!
常到機鋪: 可以容納我地兩個人的地方
主力遊戲: 好玩就玩gala,話之佢咁多
喜愛角色: um....再搵過
個人絕技: 訓七十粒鐘以上

19/10/09 11:07am 舊9#
BC狀態都有唔同,02UM的BC連技比02少左一D限制 ( 何為少左限制我唔識講,望其他大大解答 ),連CHRIS同大門都有呢D野玩,仲有BC狀態下SC超必唔駛額外扣氣,令氣的應用上更多左彈性

lumine
點解Fightclub仲未收皮既??
常到機鋪: 已經冇.......
主力遊戲: 機鋪仲有咩好玩??
喜愛角色: K',WHIP
個人絕技: 人地做到既嘢,我做唔到

19/10/09 11:52am 舊10#
補充︰
BC狀態時間加長左
BC狀態中儲力指令招式於連招中唔需儲力(例子︰金既2儲8b/d,輸入28b/d就出到)

女僕有三件:貓耳、眼鏡、蝴蝶結; 護士有三色:白色、粉色、紅綠燈;
兄貴有三招:夜襲、逆推、吃泡炮; 正太有三寶:天真、可愛、皮膚好。
港島機神vanessa
Heaven help me
常到機鋪: 將莖牽
主力遊戲: 維繫錯的一番友情
喜愛角色: 無奈已經不可糾正
個人絕技: 泰國捐精

19/10/09 1:25pm 舊11#
暫單d 講 , 今集隻隻d bc 技都好豐富

喜愛被掌聲包圍的感覺........
yipyipyip
格鬥高手 Lv3
常到機鋪: 一元機鋪
主力遊戲: kof02
喜愛角色: billy ,yuri+魔斯
個人絕技: 逃

24/10/09 12:22pm 舊12#
最初由 厹會主席 發佈:
場景拉闊左
所有角色攻擊力,血量,GUARD值 統一
BC後SC超必不需額外消費

場景拉闊左有利左d人玩彈後,走佬

++極限流+ +
常到機鋪: 荃灣天天
主力遊戲: KOF全集,GGXX,BlazBlue,SF4,Seed d,DM
喜愛角色: 陳國漢,蘇聯佬,T HAWK,HAKAN
個人絕技: 亂咁爆昇駁負碌

24/10/09 2:03pm 舊13#
最初由 yipyipyip 發佈:
場景拉闊左有利左d人玩彈後,走佬

相對玩拳腳角色好似RALF果D蝕左

爛訓豬
常到機鋪: 塘寶
主力遊戲: KOF
喜愛角色:
個人絕技: 扮肥豬

29/10/09 2:45pm 舊14#
出max2潛必o既畫面唔同左

格鬥神人
常到機鋪:
主力遊戲:
喜愛角色: A or D掣K'
個人絕技: K'既所有招

04/11/09 12:18am 舊15#
K'有冇勁到??!!

神武
龍吟豪腕
常到機鋪:
主力遊戲:
喜愛角色: 神武
個人絕技: 爆真

04/11/09 12:52am 舊16#
最初由 Gackt_Kazuki 發佈:
K'有冇勁到??!!

除boss之外
最強角色非佢莫屬...

爛訓豬
常到機鋪: 塘寶
主力遊戲: KOF
喜愛角色:
個人絕技: 扮肥豬

07/11/09 2:12pm 舊17#
最初由 神武 發佈:
除boss之外
最強角色非佢莫屬...

量產K

FightClub  街機線  格鬥遊戲支線  拳皇  拳皇吹水區  拳皇02復仇之路和02有咩分別? 

拳皇02復仇之路和02有咩分別?
本站所有內容及譯文均受版權法保護,原文及圖像版權歸原作者所有,而文章版權歸原作者所有,
請勿以任何方式未經允許轉載、張貼或引用任何源自本站之圖文。
Hosted by i4hk Internet Solutions Company
純文字版